fredag 15 augusti 2008

The Boogie That B

Idag har jag varit hos min snygga optiker igen ;-) Det hade blivit ett missförstånd så "tyvärr" måste jag tillbaka dit nästa fredag igen för att kolla hur mina nya linser fungerar. Innan jag gick till optikern blev det lite shoppande. Köpte bl.a en halsduk till Kevin, lite "måste-ha-saker" till mig så som nagelfil m.m. Sen hittade jag även en fruktansvärt fin mössa på Indiska som jag bara var tvungen att köpa och när jag var där hittade jag även ett par fina örhängen. Så nu får jag vara nöjd ett tag framöver. Tur att man inte ska in till stan så ofta framöver för nu är det dax att dra ner på utgifterna. Men ibland måste man unna sig lite ;-) Nu blir det bara saker till Kevin men det är nästan lika kul att handla till honom så det gör inget.

Jag hörde någon viska om att det kanske blir poker i veckan som kommer och det håller jag tummarna för. Jag behöver vinna lite pengar :-P Det är dessutom väldigt trevligt så får se om det finns tid och plats för det.

Nu ska jag och Kevin krypa upp i soffan och kolla på "Benknäckargänget". Lite mor&son mys så här en regning eftermiddag. Kan inte bli bättre :-)
Hoppas det kan bli en lek-dejt med Mia & Meja någon dag, det skulle vara roligt.

Where Is The Love?
by
Black Eyes Peas

Underbar!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer