fredag 1 augusti 2008

Det vilar en förbannelse..

..över Biltemas personal, iaf för dem som vågar att sluta där. Först hände det där med Markus, som fick sy 7-8 stygn ovanför ögat 2 dagar innan han sluta på BT. Sen igår när Sanna skulle sluta (hennes sista dag på BT) så cyklade hon, jag och Kristin tillsammans från jobbet. På parkeringen fick Sanna tvärnita för en gubbe som gick ut precis framför henne och i detta skede på något sätt gjorde hon sig illa på benet, väldigt illa på benet visade det sig senare. Hon fick nämligen åka till akuten och sy 4 stygn! Dessutom så spöregnade det när vi cyklade ner på stan...
Nej jag vet inte om jag vågar jobba min sista dag på BT, det kommer garanterat hända något :/ Aja då vet jag iaf att jag hamnar på akuten ikväll, frågan är bara för vad. Får väl sy ett par stygn också hehe.

Nej nu ska vi inte vara sånna. Ska bli skönt att jobba sista dagen nu faktiskt, även om jag bara kommer vara ledig en vecka innan jag ska dit igen. Har nämligen fått mitt helgschema nu, varannan helg, jämna veckor. Ja det blir nog bra det :)

Lite frukost och en dusch känns lockande nu och självklart ännu ett avsnitt av Sex and the city ;)

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer