söndag 17 augusti 2008

Ibland så säger det bara *PANG*

Ja ibland smäller det till, allt klaffar och det känns underbart. Fick precis denna känsla när jag hittade min nya absoluta favoritblogg. Miss Anonym som skriver om sitt singelliv, precis vad jag behöver just nu, en annan stackars singelkvinna som söker den där äkta kärleken. Okej, just nu söker jag väl inte så där intensivt (men söker gör vi väl alltid mer eller mindre, vi som inte funnit den ännu alltså). Jag har fortfarande varit singel så kort tid att jag fortfarande tror på det där; "När den rätta kommer så vet jag". Har inte tänkt så mycket på om den rätta inte kommer, men nu ska jag inte vara synisk. Jag är ju dock ändå bara 22 år och har heeela livet framför mig som min kära mamma brukar säga. Ja det tror jag på, iaf än så länge ;-)

Så ni singlar; läs Miss Anonyms blogg, känn igen er, relatera och njut!

Det enda jag tycker är tråkigt är att hon är just anonym. Vad har du att dölja kvinna? Var stolt! Speciellt nu när din blogg blivit så populär.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det har inte blivit mycket gjort idag (usch och fy vad slö jag är). Det längsta jag och Kevin varit utanför dörren är till tvättstugan och in till mamma. Ja jag har iaf tvättat idag, eller jag håller fortfarande på. Pappa och Lek ska komma förbi vid halv sju och hålla koll på Kevin medan jag viker tvätten osv. Tänk att man ska behöva ringa hit dem! hmpf...

Lite negativ känner jag. Beror säkert på att det varit mycket tjaffs med Christer idag. Men nu har vi rätt ut allt så egentligen har jag ingen anledning att sura längre. Men när jag ändå gnäller så kan jag passa på att säga att mina nya linser inte fungerar någe bra så det blir nog att testa den andra sorten istället, den dyrare sorten. Funkar inte de heller så återgår jag till mina gamla istället, de är iaf billiga ;-)

Jag är pokersugen!

Vad tycker ni om min omstyling på bloggen?
Bättre/sämre?

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer