torsdag 28 augusti 2008

Nya tavlor i köket


I förrgår fick jag upp två stycken nya tavlor i köket, den översta har jag gjort (för att passa in i mitt nya hus-tema som jag har i köket) och den andra är Kevins allra första teckning. Men jag ska nog byta till svarta ramar sen. Jag funderar även på att måla om i köket till "min" gråa färg som jag hade i hallen i Uppsala. Tror det skulle bli snyggare än den beiga tapeten som sitter där nu. Glömde ta kort på mina nya "hus" som jag har i köket men ni hittar dem på village.se om ni kollar i deras katalog. Det är egentligen salt/peppar/vinäger-ströare men de fungerar alldeles utmärkt att ha som prydnad på t.ex kryddhyllan som jag har.

Nu ska jag snart gå och hämta Kev på dagis. Hoppas han sovit bättre idag annars blir det att gå hem och stoppa honom i säng på en gång. Igår hade han bara sovit 35 minuter men han vägrade somna när han kom hem så han sov bara 35 minuter på hela dagen för han höll sig nämligen vaken till efter halv nio på kvällen.
Idag ska vi bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande är krasslig, halsen är jobbig och så har jag rethosta, irri! Men imorgon ska vi ju faktiskt åka till Barköbro och spendera natten där :-)
På lördag ska nämligen jag och Henrik till bakluckan för att försöka bli av med lite grejer. Så kom gärna dit och handla ;-)

Nu ska jag slänga i mig något fort innan jag ska hämta plutten.

/jonna

1 kommentar:

  1. Hej! Gud vad scary alltså! För ett par månader sedan fick jag husdille och då sa jag till sambon att jag ville göra hus-siluetter, du vet typ så som det brukar vara på "byskyltar". :) Och nu såg jag din fina tavla och blev genast sugen på att ta tag i det. Det var ju fint med fönster på också. Jag har en ljuslykta med hus från Village som jag tänkte måla av också ett tag. Får väl se vad jag hittar på. :)


    Tack för tipset om din fina gren också. Såg fint ut. :) Grenar är så fina att ha inomhus, och lite annorlunda.:) Än så länge iaf. ;)

    Ha det gott!

    /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera

Kommentarer