lördag 30 augusti 2008

Rykten sprids fort

Ja det kan man lugnt sagt säga. Fick precis ett samtal från min förra chef "Nicke nyfiken" som tydligen hade hört talats om vad som försegått på BT för ett tag sedan. Han var ju för rolig när han försökte mjölka mig på information :-P hahhaa. Han lovade i slutet av samtalet att han skulle ställa upp som referens om jag behövde och det tackar jag för. Bättre chef har jag aldrig haft :-)

Nu är jag hemma igen efter en jobbig dag. Kevin är sjuk och väldigt trött och grinig stackarn. Så det har varit tufft både i natt och idag på dan. När jag och Henrik var på bakluckan slutade det med att jag fick knalla därifrån hem till syrran (som hade Kevin) eftersom han var så ledsen. När vi kom hem till Gimo igen så gick jag, mamma och Kevin ner för att handla lite, träffade lite roligt folk där nere på "torgfesten" så det blev lite skitsnack en stund innan jag gick hem och la plutten. Nu sover han gott men snart måste han upp igen så han sover hela natten också, måste få i han gröt senare men något matvägran har han inte haft trots feber och förkylning så det känns skönt.

Jag vill åka till Grekland i slutet av september, någon som har lust att låna mig pengar till det? Exet ville inte ställa upp, snåla fanskapet :-P

Men nu ska jag snacka skit med en arbetskamrat.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer