torsdag 14 augusti 2008

No Need To Argue


The Cranberries, underbara! Påminner mig om Kungsgatan och Maria så klart. Ängeln, minns du när vi var levde på pessimistiska inlägg i våra lunardagböcker? Det var många år sedan nu men minnena finns kvar..


Ibland löser sig saker bättre än man kan ana. Jag är glad att jag tog mitt beslut idag, jag vet att det var det rätta.

Just nu känns det verkligen bra att vara singel. Jag behöver det och jag är äntligen redo för att vara själv ett tag. Den dagen jag träffar en person som är den rätta då ska jag släppa taget om singellivet men inte innan dess. Jag har alltid kastat mig in i tidigare förhållanden och som ni förstår har det inte gått något vidare eftersom jag sitter här och är singel. Men jag lider inte av det för allt som hänt i mitt liv fram till idag har fört mig hit, gjort mig till den jag är och jag vet för första gången vad jag söker efter. Men jag är nog inte redo på ett bra tag så nu ska jag vara själv, vilket jag ser fram emot.

Körlektionen idag gick väl inge vidare (enligt mig iaf). Kändes konstigt att köra bilen och jag kände mig dum och klumpig men tydligen så höll inte körskolläraren med, han tyckte jag klarade mig bra och jag blev godkänd på krypkörningen fast jag tyckte det gick åt skogen :P Däremot så var jag inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara, vilket så klart var skönt. Så nu är det bara att öva öva öva. Ska ut och köra med Henrik nästa vecka också, hoppas vi kan klämma in det i våra pressade scheman.

Jag ser fram emot nästa helg när det är tjejkväll på schemat.

Thank god for friends with favoures.

/jonna
en lycklig singel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer