lördag 16 augusti 2008

Farewell

Sitter och tittar på tennis-finalen, håller tummarna hårt för Sverige men det ser inte så ljust ut.. Men det skulle vara riktigt roligt om vi kunde få guld. Såg att kungen och drottningen var där och tittade, lite press kanske ;-)

Lillen sover nu, det blev mycket bus och bullar hemma hos familjen Ahlén. Det var riktigt trevligt att hälsa på där, det var ett tag sen.
Såg att min far var hemma hos faster m. familj. Dit kan han åka och hälsa på men inte hit.. Det känns ju roligt. Han har inte varit här och hälsat på sen Kevin fyllde 1 år, vilket var över 3 månader sen. Men det är väl så det kommer vara nu antar jag. Snart åker han tillbaka till Thailand. Det känns verkligen trist att se sin familj falla sönder. Inget kommer någonsin kunna bli som det var och det verkar aldrig ta slut på förändringarna.. Känns inte som att jag kommer bli kvar i Gimo så länge till om det fortsätter i den här takten. Men var ska jag ta vägen? Jag vill vara med min familj men var är den? Tiden har svaren. Kommer ju inte flytta inom de närmsta 9 månaderna iaf för först ska jag bli klar med min utbildning sen får vi se om jag och Kevin testar på något nytt. Det visar sig som sagt. Nu ska jag ta en cigg och gråta till tennisen :-(

Återkommer senare under dagen.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer