fredag 8 augusti 2008

Tappar fotfästet

Gårdagen var väldigt trevlig och inte alls så konstig som jag trodde att den skulle bli. Jag och "lillebror" gick runt på stan ett par timmar innan vi åkte hem till Markus för att spela poker. Men det blev bara vi 3, vilket var okej ändå. Tiden gick väldigt fort och innan vi visste ordet av det så var klockan 21 och hungriga som vi var drog vi ner och handlade lite mat på Ica. Markus vann ju så klart den jäkeln så nu ligger jag bara 300kr plus inför pokerturneringen imorgon efter jobbet. Vi avslutade kvällen med att kolla på någon dokumentär om någon ung tjej som skulle bli gerillasoldat. Sen gav vi upp och somnade.. eller försökte sova. Markus soffa är den mest obekväma i världen kan jag lova.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång förmiddag på stan. Skulle till optikern vid 11.30 och Markus och Erik åkte till sthlm redan vid 9 så jag fick strosa runt själv ett par timmar. Var upp på Åhléns och pratade med Natha en stund :) Sen när tiden äntligen hade gått så var jag till Synsam där jag fick träffa min nya optiker, wow säger jag bara (s n y g g). Trodde optiker bara var gamla gubbar eller sura tanter men inte då! Trevlig var han också :)

Nu ska jag ringa pappa och höra om vi kan åka iväg till östhammar för att handla lite. Resten av dagen blir det dega och pussa på plutten.

Längtar till imorgon...

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer