söndag 10 augusti 2008

Dilemma!

Jag har ett dilemma, ett svårt och konstigt dilemma. Ett dilemma som jag absolut inte vill vara med om och som jag egentligen inte vet vad jag ska göra med. Situationen är så konstig som den kan bli... Believe me!

Helgen har varit bitterljuv, pokern gick inte så bra men jag har haft trevligt som alltid med BT-folket. Slutet av jobbet idag var jobbigt.. fick så ont i magen men tror så här i efterhand att det var dilemmats fel. En del av dilemmat gör mig tokig, inga konkreta svar eller riktlinjer. Hallå?!

Imorgon lutar det mot jobb igen.. Hur som helst kommer jag nog inte vara hemma. Men på tisdag blir det storstädning här hemma. Måste även hinna med att tvätta innan Christer åker hem till sthlm igen.

Bara en vecka kvar till skolstarten nu och mitt nya liv. Känns härligt. Äntligen lite ordning och reda, en fungerande vardag. Inte behov av hjälp med barnvakt osv. Börja träna regelbundet osv. Ja det blir great.

Den 9/9 är det datum som är satt för att sluta röka. En månad kvar..

/jonna

3 kommentarer:

  1. Du typ suger på att sluta röka.. Hur många gånger har du försökt nu egentligen?

    SvaraRadera
  2. Egentligen har jag inte försökt en enda gång, för jag har inte haft motivationen tillräckligt hög för att klara av det. Men skam den som ger sig, sluta ska jag!

    SvaraRadera
  3. Jag vet att du klarar det :) bara du vill.. Meja hälsar till Kevin!!

    SvaraRadera

Kommentarer