onsdag 27 augusti 2008

Är trött och seg så alldeles strax ska jag krypa ner under täcket och hoppas på en god natts sömn men inte förrän jag skrivit ett par rader i min kära blogg.

Precis efter att jag hade blivit gravid med Kevin så köpte jag en bok, på baksidan av den boken stod det; "Läs den här boken, det är den enda du kommer hinna med under ditt barns första levnads år". Stämde bra, förrutom att jag läste ut den innan Kevin kom till världen och tur var väl det för sedan han föddes har jag inte läst EN enda bok. Jag som vanligtvis är lite av en bokmal... Men nu har jag faktiskt hunnit med att läsa en bok, den enda som fanns tillgänglig (mina böcker är nerpackade i en flyttlåda någonstans) så det var kanske inte den bästa men det var såå härligt att läsa igen, har saknat det! Försökte med ljudbok när jag tog mina långpromenader runt Gimo men det var inget för mig, vill gärna "höra" mig själv när jag läser böcker och inte någon annan. Läser inte högt så klart men man har ju ändå sin egna röst i huvudet, man betonar orden på ett alldeles eget sätt och när någon annan läser högt blir det helt galet. Så nu kan jag äntligen unna mig själv en bok eller två och så fort jag får chansen ska jag börja om med Marian Keyes "Är det någon där?" som jag började läsa innan jag fick Kevin men aldrig hann läsa klart. Jag älskar Marian Keyes, en underbar författare (kanske därför jag har alla hennes böcker).

Imorgon ska jag lämna Kevin på dagis, sen ska han vara där i 5 timmar så då hinner jag förhoppningsvis med lite under den tiden. Behöver iaf inte vänta på böckerna till FeB längre än till efter Henrik slutat jobba imorgon ;-) Avbeställde dem jag beställt på adlibris för det visade sig att syster hade alla böckerna i FeB som jag behövde. Det tackar vi för, jag sparar nämligen över 500 kr på det.

Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen.

Godnatt!

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer